Voorpagina WVE Assurantien

• Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

 

Levensverzekeringen


Levensverzekeringen bestaan in vele soorten. Een verzekering die een kapitaal uitkeert bij overlijden van de verzekerde heet een risicoverzekering. Hiermee kunnen bijvoorbeeld degenen die achterblijven een nabestaanden pensioen aankopen of een hypotheekschuld afbetalen.
Er zijn ook levensverzekeringen waarbij een kapitaal opgebouwd wordt, waarmee een uitkering wordt gedaan op een vastgestelde datum indien de verzekerde nog in leven is. Met deze twee basisvormen zijn allerlei combinaties te maken. Op die manier zijn levensverzekeringen op uw situatie en individuele wensen af te stemmen.
Wij hebben de kennis in huis om u hierover goed te adviseren.

 

Voor de berekening van de kosten van een uitvaart en de hiervoor benodigde premie klik op Premieberekeningsmodule Uitvaartkostenverzekering

Ook voor de eerder genoemde verzekering die een kapitaal uitkeert bij overlijden van de verzekerde bieden wij u de mogelijkheid dit zelf te berekenen Uitvaartkostenmeter

 

Overige rekenmodules:

 

AOV-webmodule

Premieberekeningsmodule Overlijdensrisicoverzekering

Premieberekeningsmodule Uitvaartverzekering

 

» Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

Lijfrentepolissen


Als het pensioen dat u opbouwt via uw werkgever niet voldoende is, kunt u bij ons een lijfrente polis afsluiten. Het komt er in het kort op neer dat u door een periodiek inleg naar een groot kapitaal toe spaart. Deze periodieke inleg kunt u tot bepaalde hoogte af trekken van uw inkomen waardoor u fiscaal voordeel hebt. Het kapitaal dat u bij elkaar spaart in deze lijfrentepolis wordt vanaf een door u te kiezen datum in gedeelten uitgekeerd. U heeft dus nu en in de toekomst voordeel van een lijfrente polis.
Omdat er toch nog wel wat haken en ogen aan zitten, is het verstandig dat wij u goed in lichten.

 

» Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

Koopsompolissen


Een koopsompolis lijkt sterk op een lijfrentepolis. Het grote verschil is dat er in tegenstelling tot een lijfrentepolis geen periodieke inleg wordt betaald, maar een bedrag ineens; de koopsom. Ook hier geldt, dat u voor een goed advies, bij ons terecht kunt.

 

» Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

Pensioenen


Bij pensioenen denkt u aan de periode dat werken niet meer nodig is. Het klinkt erg eenvoudig. Tijdens uw werkzame leven bouwt u een kapitaal op en als de pensionering is aangebroken moet dat kapitaal weer in gedeelten uitgekeerd worden.

 

Naast het pensioen dat u wellicht via uw werk opbouwt, zijn er vele mogelijkheden om een aanvullend pensioen te verzekeren. Vaak is dat zelfs noodzakelijk. Meer dan 70% van Nederland heeft namelijk een pensioengat! Dat kan gebeuren wanneer u verandert van baan of werkgever. Maar ook doordat pensioenregelingen en allerlei ouderdomsuitkeringen niet optimaal zijn.

 

Maar ja, nu alles opzij zetten voor later? Als u ook nú wilt genieten, kunt u op een voordelige manier een aanvullend pensioen opbouwen. Hierbij kunt u profiteren van de mogelijkheden van de belastingwetten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u daarbij goed van dienst te zijn.
Iedereen met een pensioentekort kan periodiek of eenmalig een bedrag in een lijfrente of koopsompolis storten en dit van het belastbaar inkomen aftrekken. U krijgt daardoor een deel van uw bedrag terug van de fiscus. Op die manier spaart u fiscaal vriendelijk voor een onbezorgde oude dag.

 

Of u een pensioentekort heeft, wordt bepaald aan de hand van de zogenaamde jaarruimte en inhaalruimte. De juiste hoogte hiervan moet berekend worden door deskundigen. Hiervoor kunt u terecht bij onze adviseurs. Wij kunnen u dan gelijk adviseren over de beste oplossingen.

 

» Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina