Voorpagina WVE Assurantien

• Neem contact met ons op

 

 

Verzekeringen: Wonen & Gezin

 

Huis en inboedel


U wilt de risico's die uw gezin kunnen treffen uiteraard goed verzekeren. Stelt u zich eens voor dat een groot deel van uw bezittingen door brand verloren gaat. Heeft u dan voldoende geld om nieuwe spullen te kopen? Uw huis en inboedel zijn daarbij zaken die u bij W. van Eerden Assurantiën goed tegen diefstal, beschadiging en andere gevaren kunt verzekeren. Wij kunnen u daarbij verzekeren met de garantie tegen onderverzekering. Dat geeft u een gerust gevoel.
De garantie tegen onderverzekering werkt heel eenvoudig. Door een korte vragenlijst in te vullen, kan de waarde van uw woonhuis en inboedel berekend worden. Het is dan niet nodig de exacte waarde te bepalen van al uw bezittingen. De verzekeringsmaatschappij geeft dan de garantie dat u niet onderverzekerd bent. Door één keer in de vijf jaar deze vragenlijst in te vullen, blijft u goed verzekerd en heeft u verder geen omkijken naar uw woonhuis en inboedelverzekering.

 

» Online premie woonhuis verzekering berekenen

 

» Online premie inboedel verzekering berekenen

 

 

Aansprakelijkheid


U kunt in het dagelijks leven aansprakelijk gesteld worden voor schade die door uw toedoen is ontstaan. En het merkwaardige is dat de schade soms niet eens uw schuld is of dat er opzet in het spel is. Het kan u toch gebeuren dat u een kostbare vaas van een ander omstoot. U heeft geen schuld, het gebeurde niet met opzet. Toch bent u dan volgens de wet aansprakelijk en moet u de schade vergoeden aan de benadeelde. Een aansprakelijkheidsverzekering (soms ook wel WA-verzekering genoemd) vergoedt veel van dergelijke schadegevallen, zodat u en de benadeelde geen verlies lijden.

 

» Online premie aansprakelijkheidsverzekering berekenen

 

Rechtsbijstand


In steeds meer situaties is juridische hulp onmisbaar. Denk aan conflicten met uw werkgever, de gemeente, uw huur- of koopwoning, of een leverancier van producten of diensten. Maar ook als verkeersdeelnemer kunt u met lastige conflicten te maken krijgen. De tegenpartij kan bijvoorbeeld ontkennen dat hij of zij veel te hard gereden heeft. Met een rechtsbijstandsverzekering heeft u op elk gebied een jurist achter de hand. Zij nemen de hele procedure voor u over. U wordt niet overspoeld met moeilijke juridische trajecten en regels. Het wordt allemaal voor u geregeld. Desnoods tot in de rechtszaal.

 

Ga terug naar Verzekeringen