Voorpagina WVE Assurantien

• Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

 

Hypotheken


Hypotheekvormen


Uw hypotheek is opgebouwd uit verschillende vormen. W. van Eerden Assurantiën Vof helpt u bij het kiezen van de beste variant. Hieronder geven wij een beschrijving van veel voorkomende varianten. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Het is dan goed te weten dat W. van Eerden Assurantiën u altijd onafhankelijk advies geeft. Bovendien begeleiden wij het hele hypotheek traject van A tot Z.
Lineaire hypotheek of annuïteiten hypotheek
Met deze hypotheekvorm lost u periodiek een bepaald bedrag af. Hierdoor is op de einddatum de hypotheekschuld afgelost. Omdat de hoogte van de hypotheek daalt, betaalt u een steeds lager rentebedrag.

 

Levenhypotheek


Met een leven hypotheek betaalt u gedurende de looptijd van de hypotheek de premies voor een levensverzekering. De premies leveren rendement op. Op deze manier is er een kapitaal opgebouwd waarmee u aan het eind van de looptijd de hypotheek lening in één keer af kan lossen. Als u tijdens de looptijd van de hypotheek komt te overlijden, dan komt eveneens een bedrag tot uitkering. Hierdoor staan uw nabestaanden niet onverwacht voor een grote hypotheekschuld.

 

Beleggingshypotheek


Beleggingshypotheken bestaan in veel soorten. De beleggingshypotheek die wij bedoelen lijkt sterk op de levenhypotheek. U betaalt periodiek premies voor een levensverzekering op beleggingsbasis. Deze premies worden belegd in door u zelf gekozen beleggingsfondsen. U kunt daarbij kiezen uit veilige fondsen en uit fondsen met wat meer risico, waarbij de kans op een hoger rendement groter is. De premies vallen vaak erg mee en u bouwt in de loop der jaren een flink kapitaal op. Vaak is het eind kapitaal zelfs hoger dan de hypotheeklening. U houdt dan zelfs geld over!

 

Spaarhypotheek


Met de spaarhypotheek kiest u voor stabiele woonlasten. Tijdens de looptijd spaart u (in een spaarverzekering) een bedrag bij elkaar waarover u dezelfde rente ontvangt als de hypotheekrente die u betaalt. Als de hypotheekrente stijgt, daalt de premie voor de gekoppelde levensverzekering. Als de hypotheekrente daalt, stijgt de premie. In deze hypotheekvorm is een overlijdensrisicoverzekering ingebouwd.

 

Krediethypotheek


Met de krediethypotheek kiest u voor flexibiliteit. Tijdens de looptijd kunt u binnen de afgesproken kredietlimiet zoveel opnemen en weer aflossen als u wilt, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. De rente is altijd variabel. Dat betekent dat de rente meebeweegt met de algehele rentestand. U kunt de rente dus niet voor een bepaalde periode vastzetten.

 

Aflossingsvrij


Alle hierboven besproken hypotheekvormen gaan ervan uit dat de hypotheek wordt afgelost. Met een aflossingsvrije hypotheek betaalt u alleen rente en geen aflossing. Vaak wordt deze hypotheek gesloten in combinatie met andere hypotheekvormen.
Voor meer informatie over hypotheken of voor het aanvragen van een hypotheek offerte kunt u terecht op de ‘offerte hypotheek aanvragen’-pagina. Wij zullen contact met u opnemen

 

Taxaties


Voor taxaties bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen taxaties en bouwkundige rapporten voor uw woning of bedrijfspand. Indien u bij ons een hypotheek afsluit, dan krijgt u korting op het taxatierapport!

 

Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.