Voorpagina WVE Assurantien

• Neem contact met ons op

 

 

Verzekeringen: Verkeer & Vervoer


Als u door schade zonder vervoer zit, is dat behoorlijk lastig! Zorg dat u goed verzekerd bent. Bij W. van Eerden Assurantiën bent u daarvoor aan het juiste adres. Bovendien nemen wij de hele schade behandeling voor onze rekening. Wij zorgen voor een snelle schadeafwikkeling.

 

Auto

 

Bijna iedereen heeft wel een auto, en soms wel meer dan één. Het is dan verstandig even te informeren bij W. van Eerden Assurantiën. Er zijn verschillende oplossingen, waardoor u veel geld kunt besparen.
Er zijn drie soorten verzekeringen voor motorrijtuigen. WA, WA Extra en All Risks. WA: Met een WA verzekering bent u verzekerd voor de schade die u een ander toebrengt. De All Risks verzekering dekt de schade aan de tegenpartij en uw eigen schade. Een tussen vorm is de WA Extra verzekering. Deze vergoedt de schade aan de tegenpartij en eigen schade die het gevolg is van storm, bliksem, diefstal, ruitbreuk en overstekende dieren. De keuze tussen deze verzekeringsvormen is met name afhankelijk van de waarde van uw auto. Een auto die nog veel waard is, kunt u het beste All Risks verzekeren. Voor een auto die niet erg veel meer waard is, is een WA verzekering vaak voldoende.
Als u schade heeft nemen wij de hele schade behandeling van u over. Wij zorgen voor een snelle schadeafwikkeling. Daarnaast kunnen wij voor u een berekening maken, of het beter is om de schade te claimen of voor eigen rekening te nemen zodat het u geen no-claim korting kost.

 

» Vergelijk online autoverzekeringen

 

Motor

 

Voor een motorverzekering geldt ongeveer hetzelfde als voor een autoverzekering. Afhankelijk van de waarde van de motor, kiest u een verzekeringsvorm. Als u naast een motor tevens een auto bezit, is het vaak mogelijk de schadevrije jaren van de motor te gebruiken voor de auto en andersom. Nog meer korting krijgt u als u in de wintermaanden de motor niet gebruikt.
Oldtimer
U bent natuurlijk erg zuinig op uw oldtimer. Dus een verzekering is misschien niet echt nodig. Toch moet u om de weg op te kunnen wel minimaal WA verzekerd zijn. Uitgebreidere dekking is ook mogelijk. Zelfs hulpverlening in het binnen- en buitenland is bij te verzekeren.

 

Brommer

 

Brommer rijders zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Daarom lopen de premies nogal flink op. Wij beoordelen elk jaar weer welke verzekeringspartij het beste aanbod doet. Zo betaalt u nooit teveel.

 

 

U heeft hier de mogelijkheid een premie te berekenen, echter deze berekening beperkt zich tot één maatschappij dus als u echt wilt weten of u de juiste premie heeft berekend, bel of mail ons.

 

Waarschuwing!

 

De premie is voor een groot gedeelte afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder van de brommer. Om de premie te drukken wordt de verzekering soms afgesloten op naam van een ouder persoon (vader of moeder bijvoorbeeld). Dit heeft geen enkele zin. Het is namelijk zeer belangrijk dat de verzekering is afgesloten voor de persoon die er altijd op rijdt. Als er eens een ongeluk plaatsvindt met de brommer en er blijkt dat de regelmatige bestuurder eigenlijk een jonger persoon is dan op de verzekering is vermeld, dan zal geen enkele verzekeringsmaatschappij de schade uitkeren. Als de persoon ouder is, is er niets aan de hand en wordt de schade gewoon vergoed.

 

Fiets

 

Een mooie fiets mag best wat kosten, maar het is wel erg vervelend als de fiets schade oploopt of gestolen wordt. Een fiets verzekering kan dus in veel gevallen goed van pas komen.

Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.

 

Ga terug naar Verzekeringen