Voorpagina WVE Assurantien

• U kunt hier schade aanmelden

 

Sluit uw schadeverzekeringen online

Verzekeringen


Het is belangrijk om uw verzekeringen goed te regelen. W. van Eerden Assurantiën neemt u alle zorgen uit handen. Wij stellen voor u het verzekeringspakket samen, dat het beste past bij uw situatie en persoonlijke wensen. Zo bent u op en top verzekerd. Wij bieden verzekeringen aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn uw verzekeringen goed op elkaar afgestemd en zeker voordelig!

Als uw verzekeringen gewijzigd moeten worden, hoeft u alleen even met ons contact op te nemen en wij zorgen dat alles goed verwerkt wordt.
Verzekeringen zijn steeds aan veranderingen onderhevig. Wij houden alle ontwikkelingen in de gaten, zodat uw verzekeringen up-to-date blijven.

 

Lees meer informatie met betrekking tot:


» Wonen & Gezin (inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering)

» Gezondheid & ziektekosten (ziektekostenverzekering)

» Recreatie (reisverzekeringen)

» Levensverzekeringen (pensioenen-pagina)

» Verkeer & Vervoer (motorrijtuig verzekeringen)

 

Schade

 

Indien u schade heeft, kunt u die op verschillende manieren aanmelden. Kijk voor meer informatie op de schade-aanmelden-pagina.
En als u schade heeft, nemen wij de gehele behandeling voor u over. Wij wikkelen de schade snel en coulant af. U heeft er geen omkijken naar. Bovendien staat u met ons sterker tegenover verzekeringsmaatschappijen.

Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht op de contact-pagina.